Εκτός της λίστας των διεθνών για το φιλικό με τη Νορβηγία στο Όσλο στις 15 Αυγούστου έμεινε ο Γιώργος Καραγκούνης, προφανώς επειδή δεν έχει ακόμη ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Νέα πρόσωπα στους εκλεκτούς οι Μαυρίας, Δημούτσος, Βελλίδης και Σιόβας, επιστρέφουν Βύντρα, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης και Σπυρόπουλος. Εκτός ο τραυματίας Μάκος.

Αναλυτικά οι 21 εκλεκτοί: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Βελλίδης (Άρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τοροσίδη (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (Μονακό), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάμιεν Μακ Γκρέιθ-Μαρκ Ντάγκλας, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Νορβηγός Κιμ Τόμας Χάγκλουντ.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 13 στις 12:00 σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα στις 19:00 προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Η αναχώρηση για το Όσλο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 10:00. Η προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους θα γίνει την ίδια μέρα στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr