Έφτασε η τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη προχωρήσει στην πραγματοποίηση της μιας μεταγραφής που δικαιούται για ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, η οποία -όπως έχει αποφασιστεί- θα είναι στη θέση του σέντερ φορ.

Μοιάζει δεδομένο πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα. Διότι στη συνέχεια θα υπάρχει η δυνατότητα μόνο απόκτησης παίκτη που δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον είναι το όνομα που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και απασχολεί έντονα τους «πράσινους». Ο 28χρονος άσος συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Δώνης, ενώ δεν είναι αρνητικός στην προοπτική αυτή.

Οι ανησυχίες για τον Ισλανδό αφορούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το βεβαρημένο ιατρικό του παρελθόν. Πραγματοποίησε δύο επεμβάσεις στο γόνατο και επέστρεψε στη δράση μόλις την άνοιξη, με ολιγόλεπτες συμμετοχές στη Ναντ. Ο άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση είναι σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ ο Νίκος Νταμπίζας, με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών να αναφέρουν ότι μάλλον δεν θα προχωρήσει η περίπτωση.

Εάν κάτι στραβώσει με Σίγκθορσον, το «τριφύλλι» θα προχωρήσει στη λύση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι στην αναμονή και απλώς περιμένει το «ΟΚ». Φήμες αναφέρονται και στον Στέφανο Αθανασίαδη, όμως προς το παρόν δεν παίζουν και τόσο δυνατά.

Όσο για τον Λάζαρο Λάμπρου, τον οποίο προσπάθησε ο Παναθηναϊκός να εντάξει στο δυναμικό του, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή -κυρίως στα άκρα- οδεύει προς την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, παρά το γεγονός πως εκείνος προτιμούσε μια ακόμη σεζόν στην Αθήνα.