Τους στενούς δεσμούς που τον συνδέουν με την Τσέλσι τόνισε σε συνέντευξή του ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος διεθνής εξεδήλωσε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλε» και να κλείσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την καριέρα του.

Ένας από τους ηγέτες της Τσέλσι, που την οδήγησαν στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο έμπειρος μέσος τις προηγούμενες μέρες είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στις ΗΠΑ, δηλώνοντας πάντως πως η χρονιά που έρχεται θα τον βρει στο Λονδίνο.

Σε νέα συνέντευξή του στη «Daily Mail» φαίνεται να αλλάζει στάση. «Είμαι έτοιμος να συζητήσω με τη διοίκηση το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, πάντα ένιωθα έτσι. Οπότε επιθυμία μου είναι να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να παραμείνω για πολλά χρόνια παίκτης της Τσέλσι. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου», δήλωσε ο Λάμπαρντ.

Για πόσο ακόμα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αφού είναι ήδη 34 ετών. «Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το πόσα χρόνια ακόμα θα μπορώ να παίζω. Ξέρω πως θέλω να δώσω τα πάντα για όσο περισσότερο καιρό μπορώ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως σωματικά είμαι πολύ καλά και η εμπειρία μου μπορεί να φανεί χρήσιμη. Μπορώ να προσφέρω και μέσα και έξω από το γήπεδο. Για αυτό θέλω να μείνω για πάντα στην Τσέλσι», τόνισε ο Λάμπαρντ που έδειξε πως δεν θέλει να αποχωριστεί τη μπλε φανέλα.

Πηγή: sport-fm.gr