Νέα επαφή με την πλευρά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είχαν στον ΠΑΟΚ, με θέμα την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας τα είπε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στις Ν. Μεσημβρία και θα τα ξαναπούν αύριο για να βρεθεί οριστική λύση.

Είναι γνωστή η καλή σχέση που χαρακτηρίζει τους δυο άνδρες, όπως επίσης και η διάθεση του εκπροσώπου του άσου του «Δικέφαλου του Βορρά» να εξαντλήσει τα περιθώρια σε ό,τι έχει να κάνει με την προοπτική του εξωτερικού.

Όλα τα θέματα στο τραπέζι

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα και γενικά όσα θέματα απασχολούν την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο επίκεντρο των μελών της διοίκησης στη σημερινή σύγκληση του ΔΣ.

Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου του Βορρά» συζήτησαν τις περιπτώσεις των Μαλεζά και Σαλπιγγίδη, τις προτάσεις που τους έχουν γίνει, την πώληση του Σταφυλίδη και κυρίως την αξιοποίηση των χρημάτων που θα εισρεύσουν στα ταμεία από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εξυπακούεται ότι έγινε κουβέντα για την αυριανή ανοικτή συγκέντρωση των μετόχων με τον απλό κόσμο στο κλειστό της Πυλαίας.

Από εκεί και πέρα φάνηκε να βρίσκεται σημείο επαφής με τον Ηλία Βιολίδη (όσον αφορά το χρέος του) γι’ αυτό άλλωστε η ΠΑΕ δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του. Επίσης έγινε γνωστό ότι θα καθυστερήσει η λειτουργία της νέας μπουτίκ.

Πηγή: Sport-fm.gr