Πολύ πιθανή είναι η παραμονή του Χουλκ στην Πόρτο σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Τεόντορο Φονσέκα. Ο παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «δράκους» και δύσκολα θα παραχωρηθεί.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο παίκτης που θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της Τότεναμ είναι ο Χουλκ. Η εκτίμηση που τρέφει για τον βραζιλιάνο επιθετικό φάνηκε και πέρσι, όταν προσπάθησε να τον αποκτήσει για λογαριασμό της Τσέλσι., χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Παρόμοια αναμένεται να είναι η κατάληξη και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο μάνατζερ του Χουλκ, Τεόντορο Φονσέκα, με δηλώσεις του στη «Record» προβλέπει πως η μετακόμιση του πελάτη του στο Λονδίνο είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. «Αν μιλάμε για αυτή τη μεταγραφική περίοδο, σας δηλώνω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει η μεταγραφή. Μιλάω συχνά με τους ανθρώπους της Πόρτο και με έχουν διαβεβαιώσει πως επιθυμία τους είναι να φτιάξουν μια ομάδα δυνατή, που να μπορεί να σταθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια ομάδα που θα κινείται γύρω από τον Χουλκ και θα πρωταγωνιστήσει στην Πορτογαλία και την Ευρώπη.»

Αν ισχύουν τα λόγια του Φονσέκα, τότε ο Βίλας Μπόας θα πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως ούτε φέτος θα μπορέσει να συνεργαστεί εκ νέου με τον βραζιλιάνο στράικερ.

Πηγή: sport-fm.gr