Ο διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με τη γερμανική ομάδα, ενώ σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του.

«Είμαι ενθουσιασμένοι που ο Γρηγόρης είναι μαζί μας. Οι μεγάλες διαπραγματεύσεις ξεπληρώθηκαν», γιατί είναι πλέον δικός μας παίκτης», ανάφερε η ιστοσελίδα των «λιονταριών», με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να παίρνει το νούμερο «21» στη φανέλα του.

Επίσης, στην ιστοσελίδα της Μόναχο 1860 φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μάκου. «Όταν κάποιος αφήνει το σπίτι του, πάντα του λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι του. Αυτό όμως είναι δευτερεύον για μένα, γιατί θέλω να ανέβω επίπεδο γρήγορα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το γερμανικό πρωτάθλημα: «Είναι η καλύτερη αγορά για έναν ποδοσφαιριστή, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για τη χώρα μας είναι δώρο για τους ποδοσφαιριστές, το γεγονός ότι μπορούν να παίζουν έξω. Οι ομάδες μας έχουν επωφεληθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια».

Αναφορικά για το Μόναχο:
«Η πόλη με εντυπωσίασε πραγματικά, αν και δεν ήταν ο λόγος για τη μεταγραφή μου» και τέλος για το Euro, όπου συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας: «Ο καθένας σε παρακολουθεί και το ενδιαφέρον των Μέσων είναι τεράστιο. Ήταν σαν μία επιπλέον ώθηση στην καριέρα μου».

Πηγή: sport-fm.gr