Την απόλυτη ικανοποίησή του αλλά και την συγκίνησή του που υπέγραψε σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, εξέφρασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Μανουέλ Βελάσκες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Αυστρία που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο στόπερ από την Βενεζουέλα.

-Πες μας δυο λόγια για τη νέα σου ομάδα…
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με μεγάλη και πολύχρονη ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε αυτό το σύλλογο».

-Τι περιμένεις για τη νέα χρονιά;
«Αρχικά μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος για τα προκριματικά του Champions League. Εν συνεχεία αρχίζει και το νέο πρωτάθλημα και ελπίζω να τα πάμε εξίσου καλά και στις δύο διοργανώσεις».

-Είσαι ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό;
«Ναι, ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι συγκινημένος θα έλεγα γιατί θα αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω δίπλα μου τέτοιους συμπαίκτες».

-Ποια η γνώμη σου για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα;

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που έχει εργαστεί σε πολύ μεγάλους συλλόγους και έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Θα προσπαθήσω να μάθω πολλά πράγματα δίπλα του».

Πηγή: sport-fm.gr