Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Λούκας Ποντόλσκι στην Άρσεναλ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Γερμανό επιθετικό να ανακοινώνεται και επίσημα από τον αγγλικό σύλλογο, αφού νωρίτερα είχε μεταβεί στο «Emirates» για την υπογραφή του συμβολαίου του και τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Η Άρσεναλ είχε επιβεβαιώσει μέσα στον Ιούνιο τη συμφωνία τόσο με την Κολωνία, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο 27χρονος επιθετικός είχε προβάρει τη φανέλα των Λονδρέζων για τις ανάγκες φωτογράφησης της εταιρίας αθλητικών ειδών που ντύνει τους «κανονιέρηδες».

Ο Ποντόλσκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Emirates» και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα, ο 27χρονος Γερμανός ξεναγήθηκε και στο Highbury House, όπου συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου.

Τον Ποντόλσκι συνόδευε η οικογένειά του, με την οποία ο ίδιος περπάτησε πάνω στη γέφυρα Ken Friar, η οποία συνδέει το γήπεδο της ομάδας με το Highbury House.

Ο πρώην άσος της Κολωνίας, αφού φωτογραφήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια του «Emirates» και στη συνέχεια αναχώρησε για το εξωτερικό, ώστε να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι παίκτες της Άρσεναλ που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, στα μέσα Ιουλίου.

Πηγή: sport-fm