Έτοιμος για την ολοκλήρωση δύο συν… δύο μεταγραφών είναι ο Παναθηναϊκός. Μέχρι την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η απόκτηση των Αντρέ Πίντο και Ιμπραχίμ Σισοκό, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο προσθήκες.

Η συμφωνία για τον Πορτογάλο αμυντικό είναι δεδομένη και μένει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα αποκτηθεί: αν δηλαδή θα έρθει με μεταγραφή, αν η Πόρτο θα τον δώσει δανεικό ή θα διατηρήσει ένα μέρος των δικαιωμάτων του και ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός θα έρθει σίγουρα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς από τη Βόλφσμπουργκ.

Οι «πράσινοι» είναι κοντά σε άλλες δύο προσθήκες, ενός μέσου κι ενός σέντερ φορ περιοχής, που θα ολοκληρωθούν πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία (9 Ιουλίου).

Ξεκαθαρίζει…

Σήμερα θα δώσει ο Νίκος Σπυρόπουλος την απάντησή του στην πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι 200.000 ευρώ το χρόνο. Ο διεθνής μπακ ψάχνει κάποια καλύτερη πρόταση στο εξωτερικό, αλλά δεν τον βρει δεν αποκλείεται να απαντήσει τελικά θετικά. Διαφορετικά, ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Εντιμάρ.

Επίσης θα γίνει νέο ραντεβού εντός της ημέρας με τον εκπρόσωπο του Κώστα Κατσουράνη, στον οποίο θα γίνει η τελική πρόταση μείωσης συμβολαίου. Οι πιθανότητες να βρεθεί συμβιβαστική λύση είναι πολλές. Αισιοδοξία υπάρχει και για την υπόθεση ανανέωσης με τον Γιώργο Καραγκούνη. Οι «πράσινοι» είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για μείωση των ετήσιων αποδοχών του στις 600.000 ευρώ κι επέκταση της συνεργασίας ως το 2014. Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2015, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και το ραντεβού με τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο.

«Πρώτη» με απουσίες

Με αρκετές απουσίες θα γίνει σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Θα λείπουν ο αδειούχος Κατσουράνης, οι Σπυρόπουλος, Καραγκούνης και Σαριέγκι που ακόμη δεν είναι σαφές αν θα παραμείνουν στην ομάδα, ο Βιτόλο και οι διεθνείς με τους Νέους Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τους Χουχούμη, Κουσίδη, Καρνέζη, Μαρίνο, Βύντρα, Τοτσέ, Πετρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Ιωαννίδη, Λαγό, Κοτσόλη, Μπουμσόνγκ, Κάσας, Σεϊταρίδη, Πλεσί, Δώνη, Αποστολόπουλο και Μπαρμπαρούση. Οι παίκτες θα υποβληθούν το πρωί σε εξετάσεις και το απόγευμα (19:00) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Παίρνει μπρος η «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Στις 13:00 αρχίζει η εγγραφή μελών στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία της ΠΑΕ. Οι τρόποι εγγραφής είναι οι εξής: 1) Ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας paomprosta.gr και καταβολή του ποσού, μέσω πιστωτικής κάρτας. 2) Εγγραφή, με φυσική παρουσία του μέλους, στον ειδικό χώρο που έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 168 και Σοφοκλέους (1ος όροφος), στο Μαρούσι. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται είτε μέσω μετρητών, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για τη φυσική παρουσία, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο. Για την διαδικασία εγγραφής μέσω τραπέζης, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση την Δευτέρα, αλλά για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 210/6870707-708-710 από 08:00 έως 24:00.

Πηγή: sport-fm.gr