Ως μία καλή περίπτωση βλέπουν στον Ολυμπιακό τον Κριστιάν Σαπουνάρου, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή θα ήταν… πολυτέλεια, όπως τονίζεται μέσα από την ΠΑΕ.

Ο Ρουμάνος δεξιός μπακ πράγματι έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», αλλά στη θέση που αγωνίζεται υπάρχουν ήδη δύο εξίσου καλοί παίκτες, οι Βασίλης Τοροσίδης και Φρανσουά Μοδέστο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ.

Αρκετές είναι οι προτάσεις παικτών που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθημερινά και μία από αυτές είναι και ο Κριστιάν Σαπουνάρου. Ο 28χρονος δεξιός μπακ έρχεται από καλή χρονιά με την Πόρτο, ωστόσο όπως λέγεται από τους Πειραιώτες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ τους ώστε να ασχοληθούν δυναμικά με την περίπτωσή του, καθώς αγωνίζονται ήδη εκεί οι Βασίλης Τοροσίδης και Φρανσουά Μοδέστο.

Άρα, η περίπτωση του Σαπουνάρου θα απασχολούσε τον Ολυμπιακό μόνο εφόσον άδειαζε μία θέση -και συγκεκριμένα- εάν θα αποχωρούσε ο Βασίλης Τοροσίδης για κάποια ομάδα του εξωτερικού, αφού ο Φρανσουά Μοδέστο επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη μέχρι σήμερα (28/6), ενώ φαίνεται πολύ δύσκολα να γίνει κάτι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr