Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λούκα Μόντριτς να αποχωρεί από την Τότεναμ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάθεται στη θέση «οδηγού» στην «κούρσα» για την απόκτησή του και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν να παραμένουν στο …κόλπο.

Ο Κροάτης μέσος είχε εκφράσει από το περασμένο καλοκαίρι την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο, κάτι που αναμένεται να συμβεί φέτος, με βάση τα ρεπορτάζ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει έναν παίκτη για να «δέσει» το κέντρο της, αλλά δύσκολα θα καταβάλει τα 50 εκατ. ευρώ που ζητά η Τότεναμ, την ώρα που η Τσέλσι παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις. Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, οι «μπλε» δεν είναι τόσο κινητικοί.

Όλα αυτά την ώρα που η Ρέαλ έχει προβάδισμα για τον άσο της Τότεναμ, με τους εκπροσώπους του διεθνούς ποδοσφαιριστή να έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία, τόσο για τις απολαβές του, όσο και για το χρονικό διάστημα του συμβολαίου του. Ο ίδιος έχει αποφασίσει να αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ μόνο για μία ομάδα επιπέδου Ρεάλ και επιθυμεί να εργαστεί κάτω από τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, το έργο της Ρεάλ αναμένεται να γίνει πιο εύκολο, αφού οι «μερέχνες» μπορούν να αποκτήσουν τον Μόντριτς με 25 εκατ. ευρώ, εάν προσφέρουν ως αντάλλαγμα τους Νούρι Σαχίν και Ρικάρντο Καρβάλιο που θέλει να αποκτήσει η Τότεναμ.

Τον δίνει η Τότεναμ

Ο Ντάνιελ Λίβι έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κροάτη μέσο, αφού η Τότεναμ δεν συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δύσκολα θα καταφέρει να τον παραχωρήσει με περισσότερα χρήματα από ότι αυτό το καλοκαίρι. Μοναδικός προβληματισμός του Μόντριτς είναι ο… συνωστισμός που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή των «μερένχες», ενώ αντίθετα στη Γιουνάιτεντ θα έχει… εξασφαλισμένη θέση.

Πηγή: england365