Με δική του απόφαση ο Ολιβιέ Σορλέν έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Δικέφαλο του Βορρά», επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και η διοίκηση του συλλόγου δεν θέλησε να του σταθεί εμπόδιο.

Ο Σορλέν αποχωρώντας από τα γραφεία του συλλόγου προέβη σε δηλώσεις αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Γαλλία για οικογενειακούς λόγους. Ενημέρωσα τον πρόεδρο, εκείνος το κατάλαβε και λύσαμε το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Σίγουρα ήταν δύσκολη απόφαση. Το εξήγησα στον πρόεδρο, αλλά δεν μπορώ να μείνω μακριά από την οικογένειά μου». Όπως λέγεται, η γυναίκα του Σορλέν, έπειτα από την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους ένοιωθε ανασφάλεια στην Ελλάδα και ήθελε να επιστρέψει στη Γαλλία.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου του ζήτησαν να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κι εκείνος τόνισε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω. Έζησα μοναδικές στιγμές και εύχομαι καλή συνέχεια. Να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να είναι κοντά της».

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τίτλο, υποστήριξε: «Γιατί όχι; Και μπορεί και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Είναι μία μεγάλη ομάδα». Καταλήγοντας, για το τι θα θυμάται από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ισχυρίστηκε «Τα πάντα. Τον κόσμο, τους παίκτες, όλα».

Έρχεται ο «σβούρας»

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε τη Δευτέρα ο Παντελής Κωνσταντινίδης προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες το σύλλογο της Θεσσαλονίκης το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους. Μετά την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα, ο Κωνταντινίδης φερόταν ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.

Πάντως, αν δεν αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί σε κάποιο άλλο πόστο ανάμεσα στη διοίκηση και στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς αυτό είναι επιθυμία τόσο του Θοδωρή Ζαγοράκη όσο και του Παύλου Δερμιτζάκη.

Πηγή: sport-fm