Τις «γκέλες» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτες ο ΠΑΟΚ, που φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το δεξί και να βρίσκεται από την αρχή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άλλωστε, στον «δικέφαλο του Βορρά» μπορεί να μη το «φωνάζουν», αλλά το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος τους στόχος. Γι’ αυτό, η νίκη με τον Πανσερραϊκό (18:15, Νοvasports2) στην πρεμιέρα του στην Σούπερ Λιγκ, αποτελεί μονόδρομο.

Έστω κι αν στον αγώνα της Τούμπας, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Πάμπλο Κοντρέρας (τιμωρημένος από πέρυσι)και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς). Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι’ αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, ώστε να μην πάθουν το… κάζο των «αιωνίων».

Άλλωστε, κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, αλλά στον ΠΑΟΚ ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι στις 21:00 το βράδυ δεν θα έχουν ήδη τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Το κλίμα θα είναι πανηγυρικό, αφού οι φίλαθλοι της ομάδας θα θελήσουν να ευχαριστήσουν με το δικό τους τρόπο τους «θριαμβευτές της Κωνσταντινούπολης» για την επική πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ στους ομίλους του Europa League.

Η Τούμπα αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστη, αφού έχουν μείνει μόλις 2.500 εισιτήρια απούλητα, αλλά οι προβλέψουν δεν τα θέλουν να βρίσκονται για πολύ ακόμα στα… γκισέ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει ο Δερμιτζάκης, σε αυτούς θα βρίσκονται οι Ίβιτς, Βιτόλο και Τσιρίλο, που δεν αγωνίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αν και αρχικά ο Κώστας Χαλκιάς βρέθηκε στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή, στη συνέχεια αποκλείστηκε μετά από συζήτηση που είχε με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Ο διεθνής πορτιέρο δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και τη θέση του θα πάρει ο Παναγιώτης Γλύκος.

Πηγή: sport-fm