Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα όμως αυτό κάθε άλλο παρά πτόησε τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έσπευσαν να αποθεώσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του στο στο ξενοδοχείο Caravel όπου διαμένει η αποστολή.

«Το μέλλον μου είναι εδώ μαζί σας», είπε ο «Ζοτς».

«Αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει πουθενά! Είσαστε μοναδικοί! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα!», «τιτίβισε» ο Καϊμακόγλου ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

O «Ζοτς» απευθύνθηκε στον κόσμο ευχαριστώντας τον για τη στήριξη του ενώ όταν κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του ανέφερε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω. Τόσα χρόνια όλους τους τίτλους τους παίρναμε για εσάς. Να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε μαζί. Το μέλλον μου είναι εδώ μαζί σας», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε τίποτα, αυτό που θέλω είναι να κάνουμε τα πάντα για να μείνουν οι παίκτες εδώ. Η καρδιά μου, το σπίτι μου και η ζωή μου είναι εδώ».

Πλήθος κόσμου είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για το ΣΕΦ προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες. Από ότι φαίνεται το γεγονός ότι ο εξάστερος δεν επέστρεψε με την κούπα δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τους οπαδούς του, καθώς έδειξαν με την παρουσία τους ότι βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας τόσο στα καλά όσο και στα δύσκολα.

Πηγή: sport-fm.gr