Μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα έρθει σε επαφή με την αντίστοιχη της Μίλαν για την υπόθεση του Τιάγκο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ φέρεται να αποτελεί την προτεραιότητα των «μπλαουγκράνα» εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και οι δύο σύλλογοι θα διαπραγματευτούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Ιταλοί αξιώνουν περίπου 40 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, αφού θα ήθελαν να τα διαθέσουν για να καλύψουν τα κενά που αφήνουν ο Γκατούζο, ο Νέστα, ο Ιντζάγκι και ο Ζέεντορφ.

Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί γνωρίζουν ότι οι συζητήσεις μπορεί να κρατήσουν πολύ και να είναι δύσκολες, όπως είχε συμβεί την περσινή σεζόν με τους Φάμπρεγας και Σάντσες.

Ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, θα ήθελε το «χτίσιμο» της ομάδας εν όψει της σεζόν 2012/13 να ξεκινήσει από την άμυνα, όπως είχε συμβεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα που είχε φέρει τους Άλβες, Πικέ, Κάσερες και Κεϊτά στο Καμπ Νου.

Πάντως, οι διοικούντες τους «μπλαουγκράνα» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Σίλβα, αν και μπορεί να είναι δύσκολη η υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr