Ειλημμένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Φερνάντο Σάντος για τον πρώτο παίκτη που θα «κόψει» από την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Euro 2012.

Στον ομοσπονδιακό τεχνικό δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Κονέ στο πρόσφατο φιλικό με την Σλοβενία. Η κίνηση του διεθνούς μέσου της Μπρέσια θα «κοστίσει» τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης με την εμφάνισή του κόντρα στους Σλοβένους δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού και φαίνεται ότι θα είναι στη τελική 23άδα για το Euro 2012.

Από εκεί και πέρα, αν ο Σάντος «κόψει» κάποιο κεντρικό αμυντικό, τότε αυτός θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική απόφαση του 57χρονου προπονητή.

Άλλωστε, στον ομοσπονδιακό τεχνικό δεν άρεσε καθόλου η εμφάνιση του Σαμαρά στο παιχνίδι με την Σλοβενία. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Σωτήρη Νίνη για τον οποίο ο Πορτογάλος θεωρεί ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Όσον αφορά το γεγονός που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν έπαιξε στο πρόσφατο φιλικό, αυτό έγινε για λόγους ξεκούρασης και όχι τακτικής.

Πηγή: sport-fm.gr