Με τον αγαπημένο του τρόπο, το «τιτίβισμα», ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων για τον Παναθηναϊκό. «Καταβάλλεται προσπάθεια διάσωσης. Μετά θα δούμε τα αγωνιστικά και την υλοποίηση του σωματείου», ανέφερε, ενώ έκανε κάλεσμα για αποφυγή εσωτερικών διαμαχών κι άφησε ανοικτή την πόρτα σε «… μεγάλους επενδυτές ή καλοπροαίρετους πρίγκιπες».

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αδειοδότηση. «Τις επόμενες τρεις μέρες θα γίνει αγώνας δρόμου για αδειοδότηση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Μετα τα αγωνιστικά και μετα η υλοποίηση σωματίου. Από τέλη Ιουνίου οι εγγραφές μελών στο σωματείο και τον Σεπτέμβριο γενική συνέλευση κι εκλογές για ανάδειξη της πρώτης διοίκησης του σωματείου/ΠΑΟ», ανέφερε μέσω Twitter και πρόσθεσε: «Θέλω να υπενθυμίσω ότι καταβάλλεται προσπάθεια ΔΙΑΣΩΣΗΣ. Επίσης προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα και ο ΠΑΟ να διοικείται από τους οπαδούς του».

Παράλληλα απαντώντας σε επίμονα ερωτήματα φίλων της ομάδας για το αν θα γίνει δεκτή μία πιθανή πρόταση από μεγάλο επενδυτή, είπε: «Η μόνη λύση είναι εμείς οι Παναθηναϊκοί να πάρουμε τον ΠΑΟ στα χέρια μας. Καλοπροαίρετοι Πρίγκιπες η άλλοι μεγάλοι επενδυτές ευπρόσδεκτοι! Όποια πραγματική βοήθεια από οποιονδήποτε είναι ευπρόσδεκτη. Η ομάδα μας την χρειάζεται τώρα! Προχωράμε αγνοώντας τις εσωτερικές διαμάχες».

Πηγή: sport-fm.gr