Επεισοδιακό ήταν το ταξίδι της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών προς το Ζάγκρεμπ, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή.

Η αποστολή έφτασε πριν λίγη ώρα στην κροατική πρωτεύουσα, χωρίς όμως τους Μανώλη Μυλωνάκη και Κώστα Τσαλκάνη.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα προς τη Βιέννη, εξαιτίας των έντονων αναταράξεων που συνάντησε το αεροσκάφος. Σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να διακομιστεί στον σταθμό πρώτων βοηθειών του αεροδρομίου της Βιέννης, καθώς στην ελληνική αποστολή δεν υπάρχει γιατρός.

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, που καθόταν δίπλα του στο αεροπλάνο, έμεινε μαζί του για να τον βοηθήσει, όπως και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Σταυρόπουλος, με αποτέλεσμα να χάσουν την ανταπόκριση για Ζάγκρεμπ.

Ο Τσαλκάνης θα μεταβεί στην Κροατία με τη βραδινή πτήση, αλλά ο Μυλωνάκης θα διανυκτερεύσει στην Αυστρία και θα μεταβεί αύριο το πρωί στο Ζάγκρεμπ.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Ντόσκα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δείκτη του δεξιού χεριού (κάκωση), έχει δεμένο το δάχτυλό του και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της εθνικής απέναντι στη Σερβία.