Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ξεκινά από τη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στις 21:15 μπροστά σε άδειες κερκίδες…

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ρίχνεται στη μάχη με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου λόγω της παρισινής τιμωρίας. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει τους «πράσινους» με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της απουσία του Τζιμπρίλ Σισέ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει μπροστά του κεντρικό δίδυμο τους δύο Γάλλους, Καντέ και Μπούμσονγκ. Δεξί μπακ θα παίξει ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης με παρτενέρ τον Σιμάο ελλείψει Ζιλμπέρτο. Το δεξί άκρο του κέντρου θα καλύψει ο Γκοβού, το αριστερό ο Λέτο και σε ελεύθερο ρόλο διεκδικούν μια θέση οι Νίνης και Καραγκούνης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος σε ρόλο αντι-Σισέ.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κεχαγιάς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-1-4-1. Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας θα χρησιμοποιήσει τους Γκσπούρνινγκ, Μπέρτο, Κωστούλα, Γκλέισον, Τζάγκι, Στρμπα, Κατόνγκο, Αντεφέμι, Βασιλακάκη, Πόι και Έλινγκτον.

Πηγή: gazzetta.gr