Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γιώργο Δώνη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους στον 43χρονο προπονητή και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

«Γιώργο, πριν αποφασίσεις περίμενέ μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας», ήταν το μήνυμα της διοίκησης στον μέχρι πρότινος τεχνικό του Ατρομήτου.

Ωστόσο, όπως γράφει η SportDay ο Δώνης φέρεται να έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και το Κατάρ. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Ελληνας κόουτς θέλει κάποιες εγγυήσεις, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του «τριφυλλιού». Μάλιστα, οι όροι που θέτει είναι ανάλογοι με εκείνους του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αρκεί να υπάρξει προγραμματισμός για το καλοκαίρι και να γίνει «πάντρεμα» με έμπειρους παίκτες με στόχο της ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται ο Φερέιρα και ο Δώνης, ενώ οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Πρόθεση και των δύο προπονητών είναι να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρουν και εκείνοι τις αποφάσεις τους. Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Φερέιρα, όμως ο Δώνης έχει σοβαρές πιθανότητες να τον αντικαταστήσει.

Προχωράει τις πληρωμές

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως η διοίκηση θα καταφέρει να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για τη αδειοδότηση μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχει θέσει η ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχαν πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος με τον πρόεδρο Δημήτρη Γόντικα.

Οι δύο άντρες συζήτησαν το παραπάνω ζήτημα και εκείνο που προκύπτει είναι πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, όμως υπάρχει η κρυφή ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν.

Όπως γράφει η SportDay, sήμερα και αύριο στα ταμεία της ΠΑΕ αναμένεται να μπουν συνολικά τα 4,2 εκατ. ευρώ, που είναι οι οφειλές σε παίκτες και τρίτους μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Στη συνέχεια, έχοντας πληρώσει παίκτες και ομάδες τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα προσπαθήσουν να υπογράψουν τους διακανονισμούς, οι παίκτες θα κάνουν την έφεση και αν όλα αυτά έχουν γίνει θα πάρουν την αδειοδότηση.

Εν τω μεταξύ, αύριο (Παρασκευή 25/05) ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει ραντεβού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Χθες είχε μία τηλεφωνική επαφή μαζί του και φιξαρίστηκε το ραντεβού για αύριο. Ο Αλαφούζος θα δείξει στον Βγενόπουλο τη συμφωνία μεταβίβασης μετοχών με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τα σημεία για τη ΓΗΠΕΛ, αλλά και τους όρους.

Πηγή: sport-fm.gr