Αφού ο «Mr ΣΚΑΙ», δίνει… ειδήσεις και απαντήσεις σε όσα αφορούν τους φίλους του Παναθηναϊκού που τον βολιδοσκοπούν με ερωτήσεις στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή την φορά, ο επιχειρηματίας έγραψε πως τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν θα είναι φθηνότερα από τα φετινά.

Στα οποία, το χαμηλότερο κόστος ήταν 170€. Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση ενός φίλου του «τριφυλλιού» ήταν

-Κ. Αλαφούζο, πείτε μου σας παρακαλώ, αν είναι αλήθεια ότι το φθηνότερο διαρκείας θα πάει 250 ευρώ εν μέσω κρίσης, ενώ πέρυσι ήταν 170;;;

Με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ να απαντάει: «Όχι. Οι τιμές πρέπει να είναι σημαντικά χαμηλότερες από πέρσι».

Η ερώτηση του έγινε διότι αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού μπερδεύτηκαν μετά το Δ.Σ. της Τρίτης και νόμιζαν ότι οι πέντε κατηγορίες για την συμμετοχή στο σωματείο θα έχουν τιμή 250, 500, 1.000, 5.000 και 10.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν αφορά τα διαρκείας. Απλά όσοι συμμετέχουν στο Σωματείο Φίλων Παναθηναϊκού θα έχουν και διαρκείας.

Επίσης, όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να μην πάρει άδεια συμμετοχής το «τριφύλλι» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν γράφοντας στον λογαριασμό του Αλαφούζου «Αν δεν πάρει η ομάδα άδεια να παίξει Ευρώπη με τόσους πλούσιους στην ΠΑΕ, θα είναι ντροπή! Στον κόσμο δεν θα αρέσει καθόλου αυτό…», ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ απάντησε: «Έχετε απόλυτο δίκιο. Κάνουμε ότι μπορούμε».

Πηγή: sport-fm.gr