Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ στηρίζει πολλά στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, σε αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε από τα χαμηλά και κατέληξε με την κατάκτηση της κορυφής στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνει στα μάτια των γηγενών ποδοσφαιριστών ως ο ιδανικός προορισμός για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Στην Ένωση γνωρίζουν ότι βασική προτεραιότητα ενόψει της νέας σεζόν είναι η ενίσχυση στα εξτρέμ (ίσως και με δύο ποδοσφαιριστές), με τον έναν μάλλον να τον… αγκαλιάζει ήδη και να είναι από τη Super League. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Χρήστος Αλμπάνης του Απόλλωνα, ψήφισε κιτρινόμαυρα, παρά τις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Όμως, στον «δικέφαλο» δεν σταματούν μόνο εκεί. Σύμφωνα τη «Sportday», θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Πανιώνιο για να κάνουν δικό τους τον Γιώργο Μασούρα. Για τον 24χρονο εξτρέμ αναφέρεται πως υπάρχει η πιθανότητα να μείνει ελεύθερος, εάν καταθέσει προσφυγή λόγω οφειλών, αλλά το πιο προσφυλές σενάριο είναι να γίνει ένας νέος… Μπακασέτας, τον οποίον η ΑΕΚ απέκτησε ενός όχι μικρού αλλά ούτε και τεράστιου ποσού. Άλλωστε, το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Οι παραπάνω κινήσεις δεν συνδέονται απαραίτητα με την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, του οποίου το μέλλον στην Ένωση παραμένει ρευστό, αν και φαντάζει δεδομένο πως θα υπάρξει νέα επαφή μαζί του, για να «δέσει» στην ομάδα που βοήθησε τα μέγιστα να επιστρέψει στον τίτλο του πρωταθλήματος.