Την πρότασή του για τον τρόπο που η ΠΑΕ Άρης θα αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας που έχει κατέθεσε ο Θανάσης Αθανασιάδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ήταν και ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Κοινωνίας Μελών Άρη από τις 7 Μαΐου.

Οι διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο μετατίθενται πλέον για την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και ορίστηκε η διακοπείσα από τις 4 Μαΐου γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην επιστολή-πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πρόσκληση που απευθύνθηκε στις 7/5/2012 με καταληκτική ημερομηνία την 16η Μαΐου, ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδης με πρόταση που κατατέθηκε σήμερα 16/5/2012 και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με τον κ. Στεφανίδη, διατυπώθηκε προφορικά η πρόθεσή του να καταθέσει αύριο το υπόμνημά του.

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ».

Πηγή: sport-fm.gr