Συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη είχε χθες το βράδυ ο Ζήσης Βρύζας όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport» σε σημερινό της δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ομογενής επιχειρηματίας, τα είπαν χθες το βράδυ υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ο Σαββίδης έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 18:30 το απόγευμα, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, από το Ηράκλειο.

Άμεσα κατευθύνθηκε αμέσως στον τόπο της συνάντησης. Από εκεί αποχώρησε στις 9:15 το βράδυ και κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο που αναχώρησε και πάλι με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Πρόκειται για άλλη μια επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αποτελεί συνέχεια αυτής που είχαν πρόσφατα οι δύο τους. Η πρώτη χρονικά συζήτηση του Σαββίδη με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ είχε γίνει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Και χθες –αναφέρει το δημοσίευμα- πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ζήσης Βρύζας διευκρίνισε ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ζητούν από κάθε επενδυτή κατάθεση εγγυητικής επιταγής τραπέζης ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ αλλά και μια έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζη πριν από λίγες ημέρες έχει δεσμευτεί ότι θα ικανοποιήσει και τις δύο προϋποθέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr