Θετική άποψη έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για τον Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Στο παιχνίδι με την Φλουμινένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες ο 25χρονος χαφ αγωνίστηκε ως βασικός και έδειξε ότι έχει ικανότητες να διαδεχθεί τον Αριέλ Ιμπαγάσα στους Πειραιώτες.

Εκτός του ότι έχει στο μυαλό και το ανασταλτικό κομμάτι, εντούτοις το καλό του σημείο είναι όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Η Μπόκα επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της βραζιλιάνικης ομάδας και ο Αργεντινός έπαιξε μέχρι και το 82’, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ριβέρο.

Όσον αφορά για τα δεδομένα για μία πιθανή μεταγραφή, οι Αργεντινοί δεν δείχνουν να ζητούν πολλά χρήματα για την παραχώρηση του Τσάβες, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο – με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρικέλμε – να αξιώσουν περισσότερα χρήματα.

Το ενδιαφέρον της Φέγενορντ δείχνει να έχει προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο η ολλανδική ομάδα θα παρακολουθήσει από κοντά στο παιχνίδι του Ατρομήτου στην έδρα της ΑΕΚ. Ο διεθνής επιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό και ακόμα είναι άγνωστο για το αν θα επιστρέψει στην ομάδα ή όχι, αφού πολλά εξαρτώνται από την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πηγή: sport-fm.gr