Στην αποκάλυψη ότι προχώρησε σε μία μίνι επέμβαση στον τένοντα του γονάτου προέβη ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος πέρασε τις προηγούμενες δύο ημέρες από την Παιανία και συναντήθηκε με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο του δεξιού ποδιού και πρόκειται για έναν καθαρισμό, που δεν είχε σχέση με το σοβαρό πρόβλημα, που έχει στον χόνδρο.

Ο 26χρονος παίκτης λέει ότι δεν νιώθει ενοχλήσεις μετά και από αυτή τη επέμβαση, που έκανε, αλλά ανησυχεί για το μέλλον. Σε δύο μήνες θα ληφθεί η οριστική απόφαση. Αυτό, που επίσης έλεγε ο Λέτο είναι ότι «αν μπω τελικά στο χειρουργείο μπορεί να μείνω εκτός και πάνω από έξι μήνες!»

Από την πλευρά του, ο Λέτο θέλει να αποφύγει το χειρουργείο, που είναι επώδυνο για τέτοιου είδους περιπτώσεις και για αυτό τον λόγο ακολουθεί αυτή τη συντηρητική αγωγή.

Ωστόσο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο, όμως αν θα τα καταφέρει. Ο Αργεντινός θα προσπαθήσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τον ερχόμενο Μάιο και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα έχει γίνει ένα καλό βήμα. Αν νιώσει την παραμικρή ενόχληση, όμως, τότε μπαίνει χειρουργείο και δεν ξαναπαίζει το 2012!

Πηγή: sport-fm.gr