Δεν λυπήθηκε καθόλου τον Μανόλο Χιμένεθ η Σεβίλλη. Οι δυο φορές κυπελλούχοι UEFA σάρωσαν με 3-0 τη Σαραγόσα του πρώην τεχνικού τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 33η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκαν ένα βαθμό πίσω από την έκτη προνομιούχο θέση και την Οσασούνα, στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν ένα «εισιτήριο» για το επόμενο Europa League, ξεπερνώντας κατά τέσσερις βαθμούς Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Εσπανιόλ και Χετάφε. Αντίθετα, οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1995 έμειναν εφτά βαθμούς πίσω από τη 17η Βιγιαρεάλ και δύσκολα θα καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Segunda Division.

Οι παίκτες του Μίτσελ «καθάρισαν» την αναμέτρηση με συνοπτικές διαδικασίες από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όπου σημείωσαν και τα τρία τέρματά τους και χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στο 12’, ο Φάζιο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ έκανε το 1-0. Στο 29’, ο Νεγκρέδο με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 44’, ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, ύστερα από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα των Αραγόνων, με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη, οι Ανδαλουσιάνοι «κατέβασαν» ρυθμό, όμως έχασαν πάλι κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, δίνοντας χώρους στους φιλοξενούμενους, ώστε να δημιουργήσουν και αυτοί κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Πάλοπ.


ΣΕΒΙΛΛΗ:
Πάλοπ, Κόκε, Φάζιο, Εσκουντέ, Ναβάρο, Μεντέλ, Τροχόφσκι (72’ Καμπάνια), Χέσους Νάβας, Μανού (62’ Μπάμπα), Λούνα, Νεγκρέδο (83’ Ράκιτιτς)

ΣΑΡΑΓΟΣΑ:
Ρομπέρτο, Λανθάρο, Ματέος, Παρέδες, Αλβαρεθ, Πίντερ (46’ Οριόλ), Απόνιο (70’ Ζουκουλίνι), Λουίς Γκαρσία, Ρούμπεν Μίκαελ, Λαφίτα (69’ Αράντα), Πόστιγκα

Πηγή: sport-fm.gr