Την πρόκρισή της στους «16» του Europa League, στο παγωμένο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό, θα διεκδικήσει η ΑΕΚ, στο παιχνίδι του «Ολιμπίνσκι» (20:00, Cosmote Sport 2). Το 1-1 στο ΟΑΚΑ δίνει προβάδισμα στους Ουκρανούς, αλλά βάσει εικόνας η ελληνική ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο, το οποίο μπορεί να διεκδικήσει απόψε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταστρώσει τα σχέδιά του, με μοναδικό ερωτηματικό να αποτελεί τη μια από τις τρεις θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, στο 4-2-3-1 που θα χρησιμοποιήσει ο Ισπανός. Βάσει της εντολής που έδωσε στους παίκτες του, πάντως, προβάδισμα για να παίξουν πίσω από τον Αραούχο έχουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Μασούντ.

Ο Χιμένεθ έδωσε ξεκάθαρη εντολή στους παίκτες του να σουτάρουν από μακριά, καθώς οι τρεις προαναφερθέντες το έχουν στο ρεπερτόριό τους, ενώ είναι δεδομένο ότι η εντολή αυτή, προέρχεται και λόγω των κλιματολογικών συνθηκών. Ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται παγωμένος, άρα και γλιστερός, κάτι που θα κάνει τα πράγματα για τους δύο τερματοφύλακες εξαιρετικά δύσκολα.

Ο Μπόικο ήταν «ήρωας» για την Ντιναμό στο πρώτο ματς, αλλά αυτό δεν αποκλείεται και να αλλάξει, εάν «κιτρινόμαυροι»  ακολουθήσουν τα εντολές του προπονητή τους και αποδειχθούν και εύστοχοι.