Σε συμφωνία με την Ολυμπιακή Αεροπορία έφτασε η ΑΕΚ προκειμένου να υπάρξει βραδινή πτήση από τα Γιάννινα την Κυριακή και να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Αθήνα. Άλλες 55.000 ευρώ θέλει η «Ένωση» για να σφραγίσει τα εισιτήρια του ματς με τον Ατρόμητο τη Μεγάλη Τετάρτη.

Η διοίκηση του «Δικέφαλου» έψαχνε να βρει μια λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης της ομάδας και τελικά επιβραβεύτηκε για το πείσμα και την υπομονή της. Το θέμα σχετιζόταν με τις πτήσεις της Ολυμπιακής από Γιάννινα προς Αθήνα και το γεγονός πως δεν υπήρχε προγραμματισμένη κάποια για το βράδυ της Κυριακής. Τελικά λύση βρέθηκε και η ομάδα αμέσως μετά το ματς η αποστολή της «Ένωσης» θα επιστρέψει στην Αθήνα στην ώρα της ενώ παράλληλα δεν θα χρειαστεί να μεταβάλλει τον προγραμματισμό της για το ματς της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ατρόμητο.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει καταβάλει ήδη 110.000 ευρώ και χρειάζεται να δώσει ακόμη 55.000 προκειμένου να καταφέρει να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα. Από την «Ένωση» εκφράζεται αισιοδοξία (γιατί με τόσα θέματα που προκύπτουν καθημερινά, δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη λέξη βεβαιότητα) πως την Δευτέρα η εκκρεμότητα αυτή θα έχει τακτοποιηθεί και η ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της.

Μάλιστα από το πόσο δυναμική θα είναι η παρουσία του κόσμου θα εξαρτηθεί το αν θα μείνουν λιγότερο ή περισσότερο πίσω άλλα θέματα τα οποία επίσης απαιτούν οικονομικές… θυσίες.

Πηγή: sport-fm.gr