Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός είναι κάτι που δύσκολα θα αποφύγει. Τα σερί αρνητικά αποτελέσματα έφεραν τριγμούς στη Γουέστ Μπρομ, η οποία έπρεπε να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, για να σώσει ό,τι σώζεται. Και αυτές οι αλλαγές δεν αφορούν το εύκολο θύμα σε αυτές τις περιπτώσεις, τον προπονητή.

Ουσιαστικά, η Άλμπιον ακολούθησε μια ρήση του εμβληματικού Άγγλου προπονητή, Μπράιαν Κλαφ, ο οποίος έλεγε πάντα ότι εάν κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, δεν πρέπει να διώξεις τον προπονητή, αλλά τον πρόεδρο. Έτσι κι έγινε. Με τους «μπάγκις» να ανακοινώνουν ότι ο Άλαν Πάρντιου παραμένει κανονικά στο πόστο του, όχι όμως και οι Τζον Ουίλιαμς και Μάρτιν Γκούντμαν.

Όπως έγραψε ο Ρίτσαρντ Κόνγουεϊ του BBC, στον σύλλογο που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός της διευθυντής αποτελούν παρελθόν και θα αντικατασταθούν άμεσα. Επικρατέστεροι για τις θέσεις είναι παλιοί θρύλοι της Γουέστ Μπρομ, όπως οι Νταν Άσγουρθ, Ρίτσαρντ Γκάρλικ και Μαρκ Τζένκινς.

1800487810256