Αντίπαλο στη «μάχη» για την απόκτηση του Στεφάν Σεσενιό απέκτησε η Άρσεναλ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να επιθυμεί και αυτή να κάνει δικό της τον επιθετικό της Σάντερλαντ. «Ράλι» στην τιμή του προβλέπουν τα αγγλικά Μέσα, με τον 26χρονο άσο να μην αποκλείει να επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Σάντερλαντ απέκτησε τον Σεσενιό από την Παρί, τον Ιανουάριο του 2011, με τη γαλλική ομάδα να τον παραχωρεί –μόλις- με 6 εκατ. λίρες, λόγω της απελπιστικής κατάστασης των ταμείων της.

Ωστόσο, η αλλαγή στην ιδιοκτησία και τα χρήματα της νέας διοίκησης από το Κατάρ έχουν κάνει και πάλι ελκυστικό προορισμό την Παρί και άτομα από το φιλικό περιβάλλον του 26χρονου επιθετικού δεν αποκλείουν την επιστροφή του.

Η Άρσεναλ ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον Αρσέν Βενγκέρ να θέλει να δείξει ότι ο σύλλογος του Λονδίνου είναι διατεθειμένος να ενισχυθεί. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι «κανονιέρηδες» δεν αποκλείεται να δαπανήσουν ακόμη και 15 εκατ. λίρες, ποσό στο οποίο δύσκολα θα πει «όχι» η Σάντερλαντ.

Ο ίδιος ο Σεσενιό θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Πρέμιερ. Ρόλο θα παίξει και η οικογένειά του, η οποία εξακολουθεί να μένει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πηγή: england365