Στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης και η «Marca» αποκαλύπτει τους ποδοσφαιριστές που έχει στα υπ’ όψιν του ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την ισπανική ομάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει – μεταξύ άλλων – τις περιπτώσεις του Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Κάιλι Γουόκερ (Τότεναμ), Ιραόλα (Μπιλμπάο) και Φαν ντερ Βιλ (Άγιαξ).

Ο Μουρίνιο δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι οι «μερένχες» δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση κάποιο ποδοσφαιριστή, αλλά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θεωρεί ότι το δεξί άκρο της άμυνας χρειάζεται ενίσχυση.

Ο 49χρονος προπονητής είναι χαρούμενος με την δουλειά του Αρμπελόα, όμως ψάχνει κάποιον ικανό αντικαταστάτη. Ο Αλτιντόπ έχει παίξει ελάχιστα σε σχέση με άλλους παίκτες τη φετινή σεζόν και η φόρμουλα με τον Κοεντράο απέτυχε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρεάλ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αξιόλογου δεξιού μπακ. Πάντως, το σκάουτινγκ του ισπανικού συλλόγου έχει επεκταθεί στην Bundesliga, όπου έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Ραφίνια της Μπάγερν Μονάχου.

Πηγη: sport-fm.gr