Επαφή με τους δέκα πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιδιώξει να έχει εντός της ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ενημερωθεί ποιοι προτίθενται να δώσουν χρήματα, ώστε η ομάδα να προλάβει τις διορίες που έχει θέσει η UEFA και να μην κινδυνεύσει η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι λένε «θα βάλω, αν βάλουν και οι υπόλοιποι». Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό στον κ. Δημητρέλο, ο οποίος βλέπει την άμμο να λιγοστεύει στην κλεψύδρα και να μειώνονται οι ελπίδες για την σωτηρία της ΑΕΚ.

Χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε υπογράψει προσύμφωνο για την παραχώρηση του 40% των μετοχών του συλλόγου έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε άμεσα από τη διοίκηση και αυτό έκανε ο Ανδρέας Δημητρέλος στη SportDay: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλωστε και νομικά δεν έχω τη δυνατότητα να δεσμεύσω την ΠΑΕ και τους μετόχους με την υπογραφή μου», ήταν η απάντησή του. Ωστόσο, δεν ήταν το ίδιο κατηγορηματικός απαντώντας στο ερώτημα, αν υπάρχουν επαφές με ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει «κίτρινος πυρετός» στην ΑΕΚ και ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να βρει λύσεις στο προβληματικό ρόστερ της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έφτασε τις δέκα και θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (Παναιτωλικός, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος) του «Δικεφάλου». Ωστόσο, η Ένωση έχει ήδη προβλήματα με τιμωρίες, αφού και από τους επόμενους αγώνες θα λείψουν οι Βάργκας (με Παναιτωλικό), Καράμπελας (με Παναιτωλικό, Κέρκυρα), Γεωργέας (με Κέρκυρα) και Μανωλάς (με Κέρκυρα, Γιάννινα).

Πηγή: sport-fm.gr