Το αήττητο σερί του σε εκτός έδρας αγώνες θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν χάσει σε έξι αγώνες μακριά από την Τούμπα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης το προηγούμενο Σάββατο.

Φανέλα βασικού παίρνουν ο Μαλεζάς και ο Γεωργιάδης, οι οποίοι θα παίξουν αντί του Μπαλάφα και του Νιμανί.

Συγκεκριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Αποστολόπουλο, Μαλεζά, Τσιρίλο και Λίνο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Γκαρσία, ο Λάζαρ και ο Φωτάκης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Γεωργιάδης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Νιμανί και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ίβιτς, Έτο, Κατσικά και Κρέσιτς.

Προϊστορία με Παναιτωλικό

Στις 29 Φεβρουαρίου 1976 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0, αλλά εκείνο το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία για το κομμένο αυτί (!) του διαιτητή Ράμμου από οπαδούς του Παναιτωλικού, που είχαν παράπονα για τις αποφάσεις του. Το 1976/77 οι Θεσσαλονικείς νίκησαν (2-1) και πάλι στο Αγρίνιο.

Πηγή: sport-fm.gr