Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Λεονάρντο συμπεριλήφθηκαν, όπως αναμενόταν, στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30). Ο διεθνής μέσος είχε ξεπεράσει από χθες τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προπονήθηκε ξανά κανονικά, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που απείχε χθες λόγω αμυγδαλίτιδας φώναξε «παρών» στο προσκλητήριο του Νίκου Κωστένογλου.

Σε αυτό αδυνατούν να ανταποκριθούν ο τραυματίας Δέλλας, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, οι τιμωρημένοι Βάργκας και Λαγός, καθώς και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που απουσίαζε με άδεια.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, πιθανότατα θα είναι: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Σιαλμάς και Λυμπερόπουλος. Θέση δεν αποκλείεται να πάρει ο Κλωναρίδης σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Πηγή: sport-fm.gr