Χτυπάει από το πρώτο ημίχρονο και «καθαρίζει»! Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε και στο ματς με τον Άρη πως όποτε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοί του ξεχνούν τη λέξη «νίκη»!

Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε δεκαοκτώ παιχνίδια εντός συνόρων φέτος οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Σε κανένα από αυτά, όμως, δεν έχουν πέσει θύματα ανατροπής.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων παίρνουν ένα βαθμό. Και πάλι, μη φανταστείτε ότι το «Χ» είναι συχνό αποτέλεσμα. Η ιστορία έχει γράψει δύο ματς. Κόντρα στον ΟΦΗ (2-2) και με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-1) στο ΟΑΚΑ.

Τα υπόλοιπα 16 ματς εντός συνόρων που ο Ολυμπιακός σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο συνοδεύτηκαν με νίκες.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και την Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» έλαβαν υπ’ όψη τους την εντολή του Βαλβέρδε για πίεση από το πρώτο λεπτό και βγήκαν ως συνήθως κερδισμένοι. Αρχικά, ο Μαρκάνο και στη συνέχεια ο Χολέβας έστειλαν την ομάδα τους στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0. Στην επανάληψη, η υπεροχή τους συνεχίστηκε και απλώς ο Μιραλάς ήρθε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση, «γράφοντας» το τελικό 3-0!

Δείτε όλα τα ματς εντός συνόρων που ο Ολυμπιακός σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο:

Εργοτέλης- Ολυμπιακός 2-3

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 2-1

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 1-1

Πανιώνιος- Ολυμπιακός 0-3

Ολυμπιακός- ΟΦΗ 2-2

Άρης- Ολυμπιακός 2-3

Ολυμπιακός- Δόξα Δράμας 6-0

Κέρκυρα- Ολυμπιακός 0-4

Λεβαδειακός- Ολυμπιακός 0-4

Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Πιερικός- Ολυμπιακός 1-3

Ολυμπιακός- Θρασύβουλος 3-0

Ολυμπιακός- Λεβαδειακός 3-1

Ολυμπιακός- Πανιώνιος 4-0 (Κύπελλο)

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 0-2

Ολυμπιακός- ΑΕΚ 2-0

Ολυμπιακός- Πανιώνιος 4-0

Ολυμπιακός- Άρης 3-0.

Πηγή: Sport-fm.gr