Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από το Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο οι περιπέτειες του Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι απίθανο να συνεχιστούν. Με τιμωρία κινδυνεύει ο Αλσατός τεχνικός, λόγω της διαμαρτυρίας του στο διαιτητή, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μίλαν.

Ο Νταμίρ Σκόμινα έγινε αποδέκτης των παραπόνων του Βενγκέρ, για τις αποφάσεις και της υποδείξεις του, με τον τεχνικό της Άρσεναλ να διαμαρτύρεται για την ευκολία με την οποία η Μίλαν έπαιρνε φάουλ.

Μάλιστα, ο Βενγκέρ φαίνεται να είπε ότι «είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες σε τέτοιες βραδιές στο Τσάμπιονς Λιγκ», με τους συνεργάτες του να αδυνατούν να τον συγκρατήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Daily Telegraph», ο Σκόμινα κατέγραψε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι ο κίνδυνος τιμωρίας για τον προπονητή των Λονδρέζων είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός. Υπενθυμίζεται ότι ο Βενγκέρ κάθισε στις εξέδρες και στην αρχή της σεζόν –μετά από ποινή που του επιβλήθηκε- για τα σχόλιά του για τη διαιτησία στη σειρά παιχνιδιών κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την περασμένη σεζόν.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Σκόμινα για τα φάουλ που έδινε στο κέντρο του γηπέδου. Σε κάθε κόντρα, σε κάθε μονομαχία το φάουλ πήγαινε στη Μίλαν», τόνισε μπροστά στις κάμερες ο Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: england365