Την τελευταία… προπόνηση πριν τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου (10/3) θα έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Ίκαρο Καλλιθέας και το Μαρούσι αντίστοιχα, για την 22η αγωνιστική της Α1.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Άρη κόντρα στον Ηλυσιακό προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για τα play off.

Ο ΑΓΟΡ που «χτυπάει» τετράδα υποδέχεται το Περιστέρι, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ.

Ρεπό έχει ο Πανιώνιος.

Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας

Το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πριν από αυτό θα πρέπει να υποδεχθούν στο ΣΕΦ τον Ίκαρο. Επιστρέφει στη 12αδα των «ερυθρολεύκων» ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, με τους Γλυνιαδάκη, Κατσίβελη, Βασιλόπουλο και Λο να είναι εκτός. Από το ρεπό της επιστρέφει η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει μόνο να κερδίσει πράγματα από το συγκεκριμένο ματς, όπως είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

ΑΓΟΡ-Περιστέρι

Η εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου επιτρέπει στον ΑΓΟΡ να κάνει όνειρα τετράδας πλέον, με τον επόμενο… σκόπελο να είναι το Περιστέρι. Σωστή διαχείριση του ροζ φύλλου κόντρα στους «κυανέρυθρους» και προσοχή ζήτησε ο Στέργιος Κουφός με αντίπαλο την ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία έπεσε «θύμα» τεράστιας έκπληξης χάνοντας από το Μαρούσι. Με τα γνωστά προβλήματα και το ηθικό στο ναδίρ πήγε στο Ρέθυμνο το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη.

ΠΑΟΚ-Κολοσσός

Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην Πυλαία φέτος, αλλά ο Κολοσσός είναι δυνατός… γενικά την τρέχουσα σεζόν. Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τα play off αναζητά ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Μιχάλη Γιαννακίδη, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Πάνοπλοι και με στόχο την είσοδο στην πρώτη τριάδα οι Ροδίτες.

Μαρούσι-Παναθηναϊκός

Με πρωταρχικό στόχο την… υγεία τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού φιλοξενούνται στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του Αγίου Θωμά, από το Μαρούσι. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπατίστ και Περπέρογλου,, οι οποίοι «κάνουν αγώνα» δρόμου για να προλάβουν τον τελικό Κυπέλλου, με τον Ίαν Βουγιούκα να έχει ελπίδες για 12αδα. Με το κουράγιο που απέκτησε, ύστερα από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί η ομάδα των βορείων προαστίων.

Ηλυσιακός-Άρης

Με σημαντικά προβλήματα υποδέχεται ο Ηλυσιακός τον Άρη, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς τη συμμετοχή στα play off. Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χάρντινγκ Νάνα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντι Τζέι Τόμπσον. Με διάστρεμμα ταξίδεψε στην Αθήνα ο Χρήστος Ταπούτος, όπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Καβάλα-ΚΑΟΔ
Μόνο «ρόδινα» δεν είναι τα πράγματα στην Καβάλα, η οποία υποδέχεται τον ΚΑΟΔ. Τα προβλήματα είναι πολλά για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, με τη φυγή των βασικών παικτών να κάνουν το έργο της ακόμα πιο δύσκολο μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την άλλη, οι Δραμινοί θα στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ Χαραλαμπίδη, με τους Τσέρανιτς και Χαντ να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση, λόγω των τραυματισμών τους.

Αναλυτικά η 22ης αγωνιστική

Τετάρτη 7/3

16:00 ΑΓΟΡ-Περιστέρι
16:00 Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας (ΝΕΤ)
17:00 ΠΑΟΚ-Κολοσσός (ΕΤ3)
17:00 Μαρούσι-Παναθηναϊκός (κεκλεισμένων των θυρών)
17:00 Ηλυσιακός-Άρης
17:00 Καβάλα-ΚΑΟΔ

Ρεπό: Πανιώνιος

Η επόμενη (23η) αγωνιστική

Τετάρτη 14/3

16:00 Κολοσσός Ρόδου-Μαρούσι
16:00 Παναθηναϊκός-ΑΓΟΡ (ΝΕΤ)
16:00 ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός
16:00 Ίκαρος Καλλιθέας-Καβάλα
17:00 Πανιώνιος Καβάλα
19:00 Άρης-ΠΑΟΚ (ΕΤ3)

Ρεπό: Ολυμπιακός

Πηγή: sportfm.gr