Με απόλυτη ειλικρίνεια αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση του ΠΑΟΚ και την ανάγκη του να συγκεντρώσει πέντε εκατομμύρια ευρώ (μέχρι τις 30/6) προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση εξήγησε ο Ζήσης Βρύζας στην σημερινή γενική συνέλευση στην Τούμπα.

Τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ:

«Τα χρήματα που χρειαζόμαστε και επείγουν είναι πέντε εκατ. ευρώ. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να βρω συμπαραστάτες, επενδυτές, λύσεις. Από την άλλη όμως, πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και για αυτό πρέπει όλοι να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Είμαι σε επαφή με επενδυτές. Δεν θέλω να πω τώρα τίποτα, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Το παλεύουμε. Βασικός μας στόχος είναι να κατεβάσουμε τα έξοδα και να βρούμε έσοδα γιατί το εμπορικό μας μέχρι τώρα ήταν στο μηδέν. Δεν παίζω με τις ψυχές των ανθρώπων. Δεσμεύομαι πως την επόμενη φορά αν ξεφύγουμε 100 χιλιάδες από τον προϋπολογισμό μας θα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια το γιατί και το πώς συνέβη αυτό. Εγγυώμαι προσωπικά πως ότι μπει στο ταμείο θα το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Ναι, σίγουρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουλήσουμε και παίκτη, η σωτηρία της ομάδας είναι πάνω από τις απώλειες. Η αλήθεια είναι πως πληρώνουμε και τον κακό προγραμματισμό που έγινε στην αλλαγή της εφορίας. Από το 20% στο 45% ήταν κάτι που δεν ήμασταν σε θέση να το σηκώσουμε.

Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε τις βάσεις, έχουμε την υποδομή, θα παλέψουμε με ό,τι δυνάμεις έχουμε και θα τα καταφέρουμε»