Χωρίς τους Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννη Φετφατζίδη στην αποστολή, ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στο… πίσω μέρος του μυαλού τους το 2-2 του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη.

Στην Αθήνα επίσης έμεινε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών και ο Ρόι Κάρολ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ. Απών ήταν ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσικά ο Μάρκο Πάντελιτς.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φέισα, Μόνχε, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ, οι οποίοι θα προπονηθούν την Κυριακή (4/3) στις 10:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πηγή: sport-fm