Με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα μία φανέλα», η Adidas και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασαν τη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας για το EURO 2012 σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή της Εθνικής μας, τους Έλληνες φιλάθλους, παρουσιαστή το γνωστό αθλητικογράφο Γιώργο Θαναηλάκη και την ανατρεπτική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που έδωσε το «παρών» με το δικό του τρόπο σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την Εθνική μας Ομάδα.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε: «Αυτή η φανέλα θα ιδρώσει. Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα μεγάλο και τίποτα σημαντικό. Κι εδώ είμαστε σήμερα, για τα μεγάλα και τα σημαντικά ενόψει του EURO 2012. Αυτό δεν είναι άγχος για την Εθνική μας, πιστέψτε με. Ξέρω καλά τους παίκτες, ξέρω πώς σκέφτονται. Γι’ αυτό είμαι και σίγουρος πως αυτή η φανέλα ακόμη και θα ματώσει, αν χρειαστεί. Γιατί είναι φανέλα τιμής και υπερηφάνειας».

Την έκπληξη επί σκηνής έκανε ο Σάκης Ρουβάς που κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την αγάπη του την ομάδα και παρέδωσε συμβολικά στον προπονητή της Εθνικής, Fernando Santos, τη νέα φανέλα για γούρι, δίνοντας το έναυσμα για μια επιτυχημένη πορεία στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα δύναμη, τύχη και στέλνω στους παίκτες και τον προπονητή όλη μου τη θετική ενέργεια για να διαγράψουν νίκες παντού. Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά!», δήλωσε χαρακτηριστικά.