Υπέρ του Άρη κυλάει η μίνι διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω της αναβολής της 23ης αγωνιστικής) αφού αυτό το διάστημα αποδεικνύεται ευεργετικό για τους τραυματίες.

Καστίγιο, Γιαννιώτας και Ακόστα αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (την ερχόμενη εβδομάδα) έχουν τον χρόνο να αποθεραπευθούν πλήρως.

Την Πέμπτη περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Μίσελ. Με τη διαφορά ότι ο Βραζιλιάνος θα επανέλθει αύριο σε κανονικούς ρυθμούς και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό με τη Λέφσκι Σόφιας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με την επιστροφή του Σηφάκη και την παρουσία των Βελλίδη, Γιακούποβιτς ο Αρης παρουσιάζει πρωτόγνωρη πληρότητα στη θέση «1». Παράλληλα έχει την τύχη να διαθέτει έναν ακόμη τερματοφύλακα με λαμπρό μέλλον μπροστά του αν ο Σωκράτης Διούδης έχει την εξέλιξη που περιμένουν. Ο 19χρονος κλήθηκε στην Εθνική Νέων που στο διάστημα 1-9 Μαρτίου θα πάρει μέρος σε τουρνουά στο Κατάρ.

Πηγή: sport-fm.gr