Την διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ προετοιμάζει ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος σκέφτεται να προτείνει – με τη στήριξη της ψήφου Νοτιά και Supporters – τον Ανδρέα Δημητρέλο για νέο πρόεδρο της ομάδας.

Ο κ. Δημητρέλος υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής «Ένωσης» και στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αναλάβει ο Ντέμης Νικολαΐδης το καλοκαίρι του 2004 κι επί σειρά ετών στέλεχος διοικήσεων και της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Αθηναίος δικηγόρος αποδεχθεί την πρόταση του Αδαμίδη, όμως στη διοίκηση αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ώρα των σπορ».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο υπό παραίτηση πρόεδρος του «Δικεφάλου» δεν θέλει να μην εκλεγεί πρόεδρος την Παρασκευή και, επίσης, δεν θέλει ο πρόεδρος που θα εκλεγεί να είναι ο Χρήστος Κωστής που προτείνεται από την κίνηση με πρωτοβουλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Αν δεν εκλεγεί ο κ. Αδαμίδης, τότε πρέπει να γίνει προσφυγή στο Πρωτοδικείο και αυτό είναι ένα σενάριο που δεν θέλει κανένας από τους εμπλεκόμενους παράγοντες. Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηχρήστος ζήτησε από τον κ. Αδαμίδη να αναβάλει για μερικές μέρες την Γ.Σ. και επιμένει ότι δεν είναι λύση η αντικατάσταση του νυν προέδρου από έναν άλλο. Παράλληλα, όμως, πιστεύει ότι μία κίνηση με επικεφαλής έναν άνθρωπο σαν τον Κωστή – πλαισιωμένο με κάποιους άλλους παλαίμαχους της ομάδας και την ενεργή στήριξη των μετόχων – μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο.

Ωστόσο, ο κ. Αδαμίδης εμμένει στην απόφασή του και την Παρασκευή θα προσπαθήσει να δρομολογήσει τη λύση του Ανδρέα Δημητρέλου, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: sport-fm.gr