Ο Γιάννης Φετφατζίδης συνεχίζει να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία και να. κλέβει στιγμές δόξας από τους υπόλοιπους σκόρερ του Ολυμπιακού!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος Έλληνας των «ερυθρόλευκων» που βρήκε δίχτυα μέσα στο 2012.

Από τα συνολικά 14 τέρματα που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στο νέο έτος, μόλις το ένα σημειώθηκε από γηγενή ποδοσφαιριστή! Πάλι από τον «Φέτφα», στην περασμένη αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη.

Και αν θέλουμε να το. τραβήξουμε περισσότερο, θα διαπιστώσουμε ότι στον Ολυμπιακό κανείς άλλος Έλληνας δεν έχει βρει δίχτυα φέτος! Το περασμένο είχε επιτευχθεί επίσης από τον Φετφατίδη, στο διπλό των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από τρεις μήνες!

Ούτε ο Τοροσίδης, ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ούτε ο Γιάννης Μανιάτης- οι Έλληνες που παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους υπόλοιπους- έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Και για να μιλήσουμε αριθμούς, σε όλες τις διοργανώσεις οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πετύχει 60 γκολ, τα 2 από τα οποία έχουν σημειωθεί από τον «Φέτφα»!

Πηγή: sday.gr