Όλα καλά κι όλα ωραία στον Παναθηναϊκό, ο οποίος απολαμβάνει την κορυφή και την διαφορά με τον δεύτερο Ολυμπιακό που έχει φτάσει στο +5 αλλά οι «Σειρήνες» δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Σκάουτερ της Γαλατάσαραϊ βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να τσεκάρει παίκτες και του «καλό-γυάλισε» ο Λέτο, που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Τούρκων.

Ο Χασάν Σας σημείωσε στο μπλοκάκι του και τα ονόματα των Κουίνσι και Σιμάο αλλά ο Λέτο είναι ο διακαής πόθος. Άλλωστε, η Γαλατά έχει και την οικονομική δύναμη να τον αγοράσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό τον Αργεντινό και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι όμως πως οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον Λέτο πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί στην παρούσα φάση. Ο Δημήτρης Γόντικας σε συνάντηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή του είπε πως δεν πρέπει να ανησυχεί για το μέλλον του και πως είναι πολύτιμος για την ομάδα, τουλάχιστον αυτή την στιγμή και εκείνος έδειξε να συμφωνεί.

Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή του Λέτο σε κάποια άλλη ομάδα αν το καλοκαίρι έρθει κάποια οικονομική πρόταση που να συμφέρει και το «τριφύλλι» (κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ).

Πηγή: sportfm.gr