Ο Φρέιτας συζήτησε με τον Νιόπλια, για τους υπό παραχώρηση παίκτες αλλά και για τυχόν μεταγραφή ενός επιθετικού. Ο Έλληνας τεχνικός, αφού πρώτα δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εξαιρετική εικόνα της ομάδας στα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν, εν συνεχεία ενημερώθηκε από τον Φρέιτας σχετικά με τις περιπτώσεις των φορ που υπάρχουν στα υπ’ όψιν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης, όμως προς το παρόν συμφωνήθηκε να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις και να μην υπάρξει πίεση στην αναζήτηση του επιθυμητού στόχου.

Από κει και πέρα, συζητήθηκε και η περίπτωση απόκτησης ενός μέσου, με το Νίκο Νιόπλια να θέλει τον Κουμορτζί, ωστόσο περίπτωση μεταγραφής στην συγκεκριμένη θέση θα γίνει μόνο αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό και σε προσιτή τιμή. Όσο για τις αποχωρήσεις, συζητήθηκε η προοπτική να δοθεί ο Κλέιτον (υπάρχει ενδιαφέρον από Βραζιλία), αλλά και τα εμπόδια που υπάρχουν στις περιπτώσεις των Γκάμπριελ και Μελίσση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποχώρησε μετά το τέλος της σύσκεψης, ωστόσο Φρέιτας και Γόντικας παρέμειναν στα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησαν με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς προκειμένου να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί, αλλά και με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Πηγή: gazzetta.gr