Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο (21:00) άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Χάρη Μαυρία. Ο νεαρός μέσος είχε συνεχείς συμμετοχές με τους «πράσινους» και προφανώς ο Πορτογάλος προπονητής έκρινε πως θα ήταν προτιμότερο να πάρει ανάσες εν όψει του φορτωμένου προγράμματος που ακολουθεί.

Στη διάθεση του 65χρονου τεχνικού είναι και πάλι οι Καπίνο, Κατσουράνης και Κουίνσι, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν πέρα από τους… συνήθεις (Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Ταμπάκη, Λαγό) και οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, καθώς και ο Καντέ που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Μάλι για το Κόπα Άφρικα, αλλά και ο Πετρόπουλος για λόγους τακτικής. Ο τελευταίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα, αναμένονται αρκετές αλλαγές. Ο Καρνέζης αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ στην άμυνα θα παίξουν (ελλείψει άλλων λύσεων) οι Μπιέρσμιρ-Βύντρα σαν στόπερ και οι Μαρίνος-Σπυρόπουλος στα άκρα. Ο Βιτόλο πιθανότατα θα παραμείνει βασικός, ο Καραγκούνης θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Κουίνσι και ένας εκ των Τοτσέ ή Ρούντολφ.

Πηγή: sport-fm.gr