«Παραμένει πιστός και αφοσιωμένος στο σύλλογο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία έρχεται ως απάντηση στο εξώφυλλο της Independent.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν άργησαν να διαψεύσουν τα σενάρια περί αποχώρησης του άγγλου επιθετικού, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Παρασκευής.

«Οποιαδήποτε αναφορά που θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Γουέιν Ρούνεϊ να χωρίζουν είναι ανόητη και αναληθής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι «ο σύλλογος και ο προπονητής είναι αφοσιωμένοι στον Γουέιν Ρούνεϊ», κάτι που ισχύει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Είχε προηγηθεί η διαρροή στο twitter του εξωφύλλου της «Independent», η οποία κάνει λόγο για απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον παραχωρήσει, αφού δεν τον θεωρεί πλέον απαραίτητο για το ρόστερ της ομάδας του.

Αν και μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενο του δημοσιεύματος, αυτό φέρεται να τόνισε την ρήξη που –υποτίθεται ότι- έχει επέλθει στις σχέσεις του επιθετικού των πρωταθλητών Αγγλίας με τον προπονητή του.

«Έχουν και διατηρούν μέγιστο σεβασμό οι δυο τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sday.gr