Να μπει ένα τέλος στα… συντροφικά «μαχαιρώματα» και να βρεθεί το διάδοχο σχήμα στη διοίκηση της ομάδας, είναι το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό.

 Υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι τη Γενική Συνέλευση στις 18/06 αναμένεται να προκύψει στο σημερινό (16:00) Διοικητικό Συμβούλιο. Την παραμονή των Νιόπλια-Αντωνίου θέλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος που δείχνει διατεθειμένος να βάλει 30 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία. «Παγωμένος» o κόσμος, στασιμότητα στις μεταγραφές.

Πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο σημερινό Δ.Σ ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία των «πρασίνων», από το οποίο άλλωστε θα λείψει και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η ΠΑΕ θα πορευτεί με υπηρεσιακό μέχρι τις 18 Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση του προέδρου, αλλά ιδιαίτερη σημασία έχει το αν θα παραστεί η όχι στη σημερινή συνάντηση. Ο ίδιος μιλώντας στη «SportDay» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 2.000 φίλοι των «πρασίνων», οι οποίοι θα εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Νικόλα Πατέρα, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η υποδοχή που επιφυλάσσουν στους υπόλοιπους μεγαλομετόχους του συλλόγου.

Εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική μεταστροφή του υπάρχοντος σκηνικού, από το Δ.Σ θα αναδειχθεί υπηρεσιακός πρόεδρος με επικρατέστερους τους Αντώνη Αντωνιάδη και Θανάση Γιαννακόπουλο.