Ικανοποιημένος και με το παραπάνω, από την εικόνα και την ανταγωνιστικότητα που έδειξε ο ΑΓΟΡ κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Στέργιος Κουφός.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων τόνισε πως είναι τιμή για το Ρέθυμνο να φιλοξενεί τους «πράσινους» και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ πρόσθεσε πως η χρονιά έκλεισε εξαιρετικά για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Κουφός:

«Αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά σ’ όλους και να υπάρχει υγεία σ’ όλες τις οικογένειες, σ’ όλο τον κόσμο. Επίσης να μην υπάρχουν τραυματισμοί τόσο σε μας όσο και στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε τον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Ομπράντοβιτς στο Ρέθυμνο. Ο Παναθηναϊκός έχει σηκώσει τη σημαία της Ελλάδας πολύ ψηλά, ιδίως τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο “μπράβο” στο δικό μας προπονητικό τιμ για τη δουλειά που κάνει και “σκανάρουμε” τον κάθε αντίπαλο. Όπως είχα πει πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, η έκβασή του δεν εξαρτάται από τη δικιά μας ομάδα. Πρέπει να αναγκάσεις τον αντίπαλο να υποπέσει σε κάποια λάθη. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο».

Και εξήγησε: «Είχαμε θέσει ως στόχο ο Παναθηναϊκός να κάνει 15 λάθη και τον αναγκάσαμε να κάνει 16. Συγχωρήστε μας που δεν έχουμε το βάθος που έχουν άλλες ομάδες και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Αυτή η χρονιά τελειώνει εξαιρετικά για το Ρέθυμνο. Πέρυσι κοιτάζαμε να σωθούμε στην Α2 και τώρα κάνουμε πολύ καλή χρονιά στην Α1».

Για να καταλήξει: «Ευχαριστώ την ομάδα που μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Μακάρι να βοηθήσαμε τον Παναθηναϊκό για τις περαιτέρω εκδηλώσεις που έχει στην Ελλάδα, (πρωτάθλημα, κύπελλο) και Ευρώπη (TOP 16). Εάν η ομάδα κάνει 8-9 νίκες θα μιλήσουμε σε άλλη βάση και θα αναθεωρήσουμε τους στόχους. Αν δεν τις κάνει, θα συνεχίζουμε να έχουμε άγχος και φυσικά να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι».

Πηγή : sport-fm.gr